hart voor auto's showtime

Na het grote succes van de eerste editie van Hart voor Auto’s Showtime op Breda Airport, met bijna 10.000 bezoekers, komt dit spektakel nu naar het TT Circuit Assen.

Wanneer is dit evenement?

Op zondag 26 maart 2023 vindt een nog grotere en indrukwekkendere autoshow plaats dan vorig jaar. Bezoekers kunnen genieten van meer dan 2.500 showcars op de paddocks, inclusief een Jetbus met “20.000 PK”, lowriders, streetlegal dragraces, rev battles en de burnout madness. Maar ook zijn er special guests zoals Dutch Performante en Mr. Streetgasm, die zich inzetten voor een nieuwe binnentuin van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) op de speciale WKZ Supercar Paddock (toegang via een donatie van €10,-). Klik hier voor de website van de organisator

Bekende gasten aanwezig

Er zijn ook bekende gasten aanwezig, zoals Robert Doornbos, De McLaren Twins, Tim Coronel, Rick van Stippent, de mannen van Tuningservice Huizen en nog veel meer. Er zijn diverse auto’s te bewonderen, van Supercars tot Tuning, van American Muscle tot Hypercars, alles is welkom op dit event. En voor het eerst zie je de auto’s uit de hitlijst “Hart voor Auto’s Superstars Top 50” op de paddock.

De show compleet!

Om de show compleet te maken, zullen dj’s als Mental Theo en DJ LaJune muziek verzorgen. De Coyotegirls van Speedfactory zijn ook van de partij. Het belooft een spektakel te worden waarbij liefhebbers van auto’s en alles wat daarbij hoort, hun hart kunnen ophalen. Kom naar het TT Circuit Assen en geniet van deze fantastische dag vol met show en spektakel.

Auto clubs en community

Tijdens het Hart voor Auto’s Showtime evenement spelen clubs een belangrijke rol. Een groot deel van de paddock wordt namelijk ingericht voor auto- en merkenclubs uit Nederland. Hier kun je meer dan 1.000 clubauto’s bewonderen, die een breed beeld geven van de Nederlandse performance & styling scene.

Dit is een fantastische kans voor autoliefhebbers om de auto’s van hun favoriete merken te zien en om in contact te komen met andere clubleden en eigenaren van deze auto’s. Het is ook een geweldige manier om nieuwe ideeën op te doen voor het stylen en aanpassen van auto’s.

De clubs die deelnemen aan het evenement vertegenwoordigen een breed scala aan automerken en modellen, waardoor er voor ieder wat wils is. Of je nu van klassieke auto’s houdt of juist meer van moderne sportwagens, er is altijd iets te zien dat je interesse wekt.

Bovendien biedt het evenement de clubs ook de kans om hun passie voor auto’s te delen en om nieuwe leden te werven. Door hun auto’s te tonen en informatie te delen over hun clubactiviteiten, kunnen ze anderen inspireren en motiveren om zich bij hen aan te sluiten.

Al met al spelen clubs een belangrijke rol bij het Hart voor Auto’s Showtime evenement. Door hun deelname kunnen ze hun passie voor auto’s delen en anderen inspireren, terwijl ze zelf ook kunnen genieten van al het andere spectaculaire dat het evenement te bieden heeft.

hart voor auto's supercars

Special guests met Hart voor auto’s showtime

Het Hart voor Auto’s Showtime evenement is niet compleet zonder bekende gezichten uit de autoscene. Ook dit jaar zijn er weer vele bekende namen aanwezig, waaronder GTR Leslie, Bart en Remie van Tuningservice Huizen, Jasper van CCrally, Proudperformante, Bimmerpapa, RS6 Beast, Gert-Jan Hennipman, Winod Kapoor, The Turbo Matiz, Burn Out Master Leo Honders en vele anderen!

Deze bekende namen zijn stuk voor stuk gepassioneerde autoliefhebbers en hebben allemaal een eigen specialiteit. Zo staat GTR Leslie bekend om zijn vlammende GTR, terwijl Tuningservice Huizen bekend is om het tunen van allerlei verschillende auto’s. CCrally heeft dan weer veel ervaring met het organiseren van rally’s en Bimmerpapa is een BMW-specialist.

Door de aanwezigheid van deze bekende namen krijgen bezoekers van het evenement de kans om in contact te komen met experts uit de autowereld en om meer te weten te komen over auto’s en tuning. Het is ook een geweldige kans om te netwerken en om nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde passie delen.

Bovendien dragen deze bekende namen bij aan de sfeer van het evenement. Hun enthousiasme en passie voor auto’s werken aanstekelijk en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt op het evenement.

Kortom, de aanwezigheid van bekende namen uit de autoscene is een belangrijk onderdeel van het Hart voor Auto’s Showtime evenement. Het maakt het evenement nog specialer en biedt bezoekers de kans om in contact te komen met experts uit de autowereld en om meer te leren over auto’s en tuning.

Veel plezier bij dit prachtige evenement en hou je aan de snelheid want geheid dat je kan sponsoren aan de boetebrigade

Gerelateerd bericht